Een toegankelijk concert in Tilburg van het Storioni trio

Home/Event/Een toegankelijk concert in Tilburg van het Storioni trio
Laden Evenementen

Wat: Het Storioni trio geeft een try-out concert, speciaal voor jongeren met autisme.

Wanneer: 22 maart 2023, om 11:00 uur.

Waar: Tilburg.

Waarom: Het doel is om klassieke concerten toegankelijk te maken voor meer mensen.  Dit try-out concert draagt bij aan een onderzoek naar hoe dit het beste gedaan kan worden.

Wie mogen er komen? Het concert is bedoeld voor jongeren met autisme (jongeren (16+). Zij mogen een begeleider, ouder of familielid meenemen.

Wat vragen we van deelnemers? Tijdens het concert heb je de mogelijkheid om te genieten van de muziek van het Storioni Trio. Er is een onderzoeker aanwezig die kijkt hoe het concert verloopt.

Overige informatie:

Tijdens het concert is het mogelijk om onder begeleiding te bewegen aan de hand van de muziek, als je je daar fijn bij voelt. Na het concert worden gesprekken gevoerd over de ervaringen bij het try-out concert met de jongeren die hier interesse in hebben.

Heb je belangstelling?

Meld je dan aan bij Loïs Ruzius: l.a.f.e.ruzius@tilburguniversity.edu

Jongeren/ouders/begeleiders die het try-out concert willen bezoeken, worden verder ingelicht over wat zij kunnen verwachten van het concert en de eventuele bijdragen aan het onderzoek.

Over het STORIONI trio

Het STORIONI trio bestaat uit drie musici (piano, cello en viool) die al meer dan 25 samen muziek maken. Vind je het leuk om nog meer over het muzikale trio te lezen? Klik dan hier

Ga naar de bovenkant