Afgelopen Evenementen

Home/Evenementen/

Een toegankelijk concert in Tilburg van het Storioni trio

Klassieke concerten toegankelijk maken voor meer mensen. Dit try-out concert draagt bij aan een onderzoek naar hoe dit het beste gedaan kan worden. Het concert is speciaal bedoeld voor jongeren met autisme (jongeren (16+). Zij mogen een begeleider, ouder of familielid meenemen.

Netwerkevent autisme, gender & seksualiteit

Morgenmakers Lodewijkstraat 11, Eindhoven, Nederland

Wie ben je en wie wil je zijn? Hoe ben je buitengewoon jezelf? In het project Buitengewoon jezelf zijn spellen en gespreksinstrumenten ontworpen om over autisme, gender en seksualiteit te praten. Iedereen is welkom!

Uitnodiging Open Huis – Jados

Weten wat Jados voor jouw maatschappelijke carrière kan betekenen? Op de locaties in Eindhoven is tijdens Open Huis op 28 maart de gelegenheid een kijkje te nemen en vragen te stellen.

Sport en spel voor een sterker zelfbeeld

Gymzaal Staringstraat 14, Tilburg

Ervaar de kracht die je als persoon uitstraalt! Zowel voor cliënten als professionals. Professionals ervaren hoe ze sport en spel in kunnen zetten voor begeleidingstrajecten.

Workshop sensorische informatieverwerking

Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind Zandeind 32a, Riel, Nederland

Actief aan de slag met ‘sensorische informatieverwerking’! Leer basisbegrippen en ervaar zelf wat zintuiglijke prikkels met jou doen en hoe jij hiermee omgaat. De volgende dag kun je er al mee aan de slag in jouw school of werkplek.

Music is my first love: muzikaal evenement ‘Cantus Autismus’

Cultureel centrum De Boodschap Nassaulaan 62, Rijen

De 4e editie van het muzikale evenement "Cantus Autismus", met dit jaar het thema: "Music is my first love". Leerlingen met of zonder beperking laten hun muzikale gave aan een breed publiek zien en horen.

Storioni Festival

Muziekgebouw Eindhoven Heuvel 140, Eindhoven, Nederland

Bijzonder festival, waarbij In de eerste week, de ‘Outreach week’, de focus ligt op maatschappelijke projecten, talentontwikkeling en educatie. Het gaat om projecten waarbij we muziek gebruiken om met mensen te communiceren die niet of moeilijk in staat zijn om naar onze concerten te komen. Denk aan ouderen en jongeren met een fysieke of mentale uitdaging zoals alzheimer, autisme of down. Muziek en dans staan centraal waarbij we samen met patiënten en mantelzorgers ontdekken wat de mogelijkheden en effecten zijn van klank en beweging.

Ga naar de bovenkant