Afgelopen Evenementen

Sport en spel voor een sterker zelfbeeld

Gymzaal Staringstraat 14, Tilburg

Ervaar de kracht die je als persoon uitstraalt! Zowel voor cliënten als professionals. Professionals ervaren hoe ze sport en spel in kunnen zetten voor begeleidingstrajecten.

Workshop sensorische informatieverwerking

Autisme Expertise Zorgboerderij Van ’t Zandeind Zandeind 32a, Riel, Nederland

Actief aan de slag met ‘sensorische informatieverwerking’! Leer basisbegrippen en ervaar zelf wat zintuiglijke prikkels met jou doen en hoe jij hiermee omgaat. De volgende dag kun je er al mee aan de slag in jouw school of werkplek.

Storioni Festival

Muziekgebouw Eindhoven Heuvel 140, Eindhoven, Nederland

Bijzonder festival, waarbij In de eerste week, de ‘Outreach week’, de focus ligt op maatschappelijke projecten, talentontwikkeling en educatie. Het gaat om projecten waarbij we muziek gebruiken om met mensen te communiceren die niet of moeilijk in staat zijn om naar onze concerten te komen. Denk aan ouderen en jongeren met een fysieke of mentale uitdaging zoals alzheimer, autisme of down. Muziek en dans staan centraal waarbij we samen met patiënten en mantelzorgers ontdekken wat de mogelijkheden en effecten zijn van klank en beweging.

Autisme & hoogsensitiviteit

Een blended (online en fysiek) kennisbijeenkomst over 'Autisme & hoogsensitiviteit'. Met interessante sprekers zoals Annelies Spek en Céline Mollink, die ieder een ander perspectief belichten.

Auti-Festival ‘Downtown Reek’

De Boerderij Schaijksestraat 11, Reek, Nederland

Reek organiseert voor de 6e keer een Autifest....Down Town Reek! Een festival voor mensen met ASS, vrij kleinschalig van opzet, maar wel heel gezellig! Kom elkaar tegen, wordt op de 'dansvloer' gevraagd en wie weet ontstaan er vriendschappen of zelfs een relatie?😜

ACT en Autisme door Francis Pascal Claes

Online

Gratis webinar over Acceptance & Commitment Therapie en autisme. Autisme begeleiden op een ACT-compatibele en autismevriendelijke wijze.  We beschrijven  de aanpassingen aan het therapeutische werk,  zowel qua vorm als inhoud, die nodig zijn voor het werken met patiënten/cliënten met autisme en hun context, zowel toepasbaar voor kinderen en jongeren als volwassenen.

Webinar Sensory Profile

Online

We nemen je in 1,5 uur mee in de basis van de Sensory Profile. We ontrafelen samen een ingevuld exemplaar van een voorbeeldcasus. Aan het einde van de webinar heb je een voorbeeld Sensorisch Profiel en weet je wat eventuele onderzoek-hypotheses kunnen zijn.

Ga naar de bovenkant