Webinar Jeroen Bartels

Laden Evenementen

Veel jongeren met autisme worstelen met piekergedachten, zelfkritiek, somberheid en angst. Door stress, schaamte en zelfafwijzende gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’, kunnen ze zich terugtrekken uit sociale situaties en vastlopen. Het nieuw verschenen boek ‘Omgaan met piekeren, angst en depressie. Meer zelfacceptatie voor jongeren met autisme’ van Jeroen Bartels biedt jongeren met autisme handvatten om deze negatieve patronen te doorbreken.

Hoe ga ik om met moeilijke gedachten en gevoelens? Hoe heeft dit met autisme te maken? Hoe kan ik mezelf meer accepteren en het leven leiden dat bij mij past? Welke vaardigheden helpen mij daarbij? In dit webinar geeft Jeroen Bartels handvatten voor hulpverleners hoe een begeleiding of behandeling vorm te geven en samen met een jongere te zoeken naar antwoorden op voorgaande vragen!

Jeroen Bartels (1980) studeerde klinische ontwikkelingspsychologie aan de Universiteit van Amsterdam en is in Spanje en Nederland als gezondheidszorgpsycholoog werkzaam met kinderen, jongeren en volwassenen met autisme en uiteenlopende bijkomende problemen (waaronder problemen in de emotieregulatie).

Heb je interesse?

Meld je aan via onderstaande link:

https://forms.office.com/e/cxLpn32xTV

Ga naar de bovenkant