Webinar “Autisme: Grip op stemming en energie met EMOGY”

Laden Evenementen

Samen met zorginstelling Autismepunt uit Eindhoven hebben we de afgelopen 1,5 jaar hard gewerkt aan het EMOGY-platform, speciaal voor mensen met autisme. Krijg met EMOGY grip op je stemming en energie om van daaruit als cliënt meer zelfregie te ervaren. Voor de organisatie en begeleiders zijn dashboards beschikbaar samengesteld vanuit verschillende invalshoeken.

EMOGY is nu volledig operationeel, klaar om te gebruiken en dus hét moment voor een update! Doe jij mee?

Programma preview
Tijdens het webinar krijgt u inzicht in het EMOGY-platform en komen sprekers aan het woord die u meenemen in hoe zij binnen hun organisatie met EMOGY aan de slag zijn. CZ zorgkantoor neemt u mee in hoe technologische innovatie kan bijdragen aan toekomstbestendige zorg.

Agenda

-Frank Kliebisch, het EMOGY-platform
-Leander Westerbeek van Eerten, introductie EMOGY binnen Autismepunt

-Autismepunt, ervaring vanuit een begeleider
-CZ zorgkantoor, Toekomstbestendig innoveren

Reserveer 12 juli alvast in uw agenda!

Het webinar vindt plaats op dinsdagochtend 12 juli 2022 van 10.00 – 11.00 uur en is bedoeld voor bestuurders, zorgverleners en- of innovatiemanagers die actief zijn in de autismezorg. Maar bent u meer dan geïnteresseerd in autisme? Dan bent u natuurlijk van harte welkom om ook aan te sluiten. Reserveer de datum alvast in uw agenda en klik hier om kosteloos in te schrijven!

Ga naar de bovenkant